Reikibehandelingen en -inwijdingen

Home
Spiritueel Coach

Sinds 2013 geef ik reikibehandelingen en reiki-initiaties in Amsterdam. Reiki is een eenvoudige maar effectieve methode tegen allerlei klachten. Ik zie het zeker niet als vervanging voor reguliere geneeswijzen maar het kan een perfecte aanvulling zijn en helpen tegen bijvoorbeeld: Slaapproblemen, stress, vermoeidheid, angst, bijwerkingen van medicijnen enz.

Reiki werd in de jaren 20 van de vorige eeuw ontwikkeld door de Japanner Mikao Usui. Reiki was voor hem een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. Tijdens een reikibehandeling geeft de behandelaar universele levensenergie door aan de ontvanger. Dat doorgeven van energie kan gebeuren door handoplegging maar een behandeling kan ook op afstand plaatsvinden.

Reiki kan worden toegepast bij allerlei klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en kan tevens een versterking van gezondheid en welbevinden brengen. In principe kan iedereen deze universele energie doorgeven. Tijdens een ‘initiatie’ of ‘inwijding’ worden de kanalen waardoor de energie wordt doorgegeven heropend, zodat je jezelf en/of anderen reikibehandelingen kunt geven.

Je kunt bij mij behandelingen boeken maar ik geef ook reiki-initiaties zodat je jezelf en anderen kunt gaan behandelen. Deze inwijdingen zijn meestal bijzondere dagen in een klein groepje en ik hoor vaak terug dat het levens veranderend werkt.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s